Skip to main content

Kålviks Varv  Capelli Ribbåtar  Nya motorer  Övriga marina produkter  Erbjudanden  Kontakta oss   

 

Honda utombordsmotor BF 150 

        Tekniska specifikationer

 

 

 

 

 

                


Fantastisk prestanda

Hondas utombordsmotor BF 150 har dagens mest avancerade teknik, samtidigt som den också är en ren och bränslesnål motor. Du kan sätta kurs och ge dig ut till sjöss med fullt förtroende för utombordaren och njuta av din sjötur!

Tekniska funktioner för utombordaren BF 150

Trolling control
NMEA2000
PGM-FI
BLAST
ECOmo
4-takt

Som två motorer i en

Med Hondas VTEC ventilsystem i kombination med det variabla luftinsuget är det som att ha två motorer förenade i en.

På låga varv har utombordsmotorn ett mycket högt vridmoment för bättre acceleration. Från mellanvarv och upp till maxvarv blir BF 150 en racermotor med imponerande kraft.

Du kan njuta av din sjötur vid alla varvtal.

Bästa bränsleekonomin

BF 150 är den första utombordsmotorn någonsin med linjär luft/bränslesensor (LAF) för exakt mätning av luft/bränsleförhållandet. Detta ger en förbättring av bränsleekonomin med 45% jämfört med en konventionell tvåtaktsmotor och med 15% jämfört med en direktinsprutad tvåtaktare. Med Hondas fyrtaktsteknik får du ut maximal effekt från varje droppe bensin.

NMEA 2000-kompatibel

Utombordsmotorn BF150 har en helt ny ECM-enhet som tillhandahåller motorstyrningsdata som är kompatibla med branschens standardprotokoll NMEA 2000*. Därigenom kan den nya motorn anslutas till befintliga eller nya CAN-nätverk på en mängd olika båtar.

NMEA 2000-kompatibiliteten säkerställer att BF150 uppfyller marknadens och kundens förväntningar genom att den kan anslutas till den varierande och sofistikerade elektroniska utrustning som användsav dagens båtentusiaster. Det rör sig bland annat om NMEA 2000-kompatibla apparater som kartplotters, ekolod och navigationsinstrument, alla dessa kan visa motordata.

Njut av den goda komforten!

Utombordaren BF 150 ger dig maximal prestanda i kombination med hög komfort. Den mycket mjuka och exakta växlingen ger utomordentlig manöverförmåga. De dubbla balansaxlarna reducerar båtmotorns vibrationer och buller vilket ger dig klassens bästa komfort för maximal prestanda.

 

 


 

Rekommenderat pris              

BF150 LU      159 900,-           
BF150 LCU   159 900,-                   
BF150 XU     162 900,-
BF150 XCU   162 900,-   
                              

L = Lång Rigg                               U = Uppfyller CARB 2008-kraven
C = Motroterande propeller
X = Extra lång Rigg                                                            

Kontakta oss på Kålviks Varv för ett bra erbjudande.