Skip to main content

Kålviks Varv  Capelli Ribbåtar  Nya motorer  Övriga marina produkter  Erbjudanden  Kontakta oss   

 

Honda utombordsmotor BF 50 

       Tekniska specifikationer

 

 

 

 

Honda har fem års garanti vid privat bruk.


Det självklara valet av utombordare

De mest uppskattade utombordarna i den marina familjen, BF40 och BF50, ger en härlig mix av komfort, kraft och innovation. Nu är de till och med mer bränsleeffektiva och miljövänliga! Full fart framåt så kommer du att gynnas av en en bättre båtpartner för dig, din budget och miljön.

Tekniska funktioner för utombordaren BF50

NMEA 2000-kompatibel
PGM-FI
BLAST
ECOmo
4-takt

Bäst i klassen på bränsleekonomi

Njut av en bättre acceleration, topprestanda och ett fantastiskt kul båtliv utan att öka bränslekonsumtionen. Hondas utombordare är utrustade med ECOmo-teknologin och ett nytt smart Lean Burn system, vilket gör BF50 bränslesnål och tystgående. Det reducerar bränslekonsumtionen avsevärt, speciellt i marschfart.

Gröna framsteg på blått vatten

Honda har åtagit sig att göra båtlivet lika ansvarsfullt som det är roligt genom att utveckla båtmotorer som är miljövänliga. Utombordaren BF50 har minskat sina koldioxidutsläpp med över 30% utan att tappa i utförande och prestanda.

Extra kraft vid låga varvtal

Upplev en liten båtmotor med mycket kraft. Som ett komplemnet till programmerad bränsleinsprutning (PGM-FI), innfattas utombordaren BF50 av den nya BLAST-teknologin, ett styrsystem som justerar tidpunkten för tändningen avsevärt och optimerar luft/bränsle blandningen för att ge maximalt med kraft med minimal förbrukning av bränsle. En avsevärd förbättring av vridmoment vid låga varvtal.

NMEA 2000-kompatibel

Eftersom avancerad elektronisk displayutrustning blir allt vanligare i alla typer av båtar har Honda strävat efter att utombordsmotorerna även fortsättningsvis ska uppfylla kundernas behov. Nya utombordsmotorn BF50 följer kraven i den internationella standarden NMEA 2000 och är därmed kompatibla med ett brett utbud av elektronisk utrustning för marin användning. Denna internationellt erkända standard har utvecklats av NMEA och samlar kommunikationsprotokoll för marin elektronisk utrustning.

               

                3-cylinder för låg vikt och jämn gång

  • Flerports programmerad elektronisk bränsleinsprutning
  • BLAST- Boosted Low Speed för snabb extra kraft vid acceleraration
  • Lean Burn Control med syresensor för optimerad bränsleförbrukning
  • Lång rorkult för enkel manövrering och komfort
  • Elektronisk övervakning av oljetryck/övehettning/övervarvning och motorfel  för högre pålitlighet
  • 17 amperes laddningskapacitet som täcker alla behov ombord

 

 


Rekommenderat pris              
BF50 SRTZ  74 900,-      Kampanjpris 61 900,-           Kampanjpriserna gäller t.o.m 30/9 2016, med reservation för slutförsäljning  
BF50 LRTZ  74 900,-       Kampanjpris 61 900,-        

S = Kort Rigg      
L = Lång Rigg
R = Fjärreglage   
T = Power Trim & Tilt

 Kontakta Kålviks Varv för ett bra erbjudande.