Skip to main content

Kålviks Varv  Capelli Ribbåtar  Nya motorer  Övriga marina produkter  Erbjudanden  Kontakta oss   
 

 

Honda utombordsmotor BF 60 

        Tekniska specifikationer

 

 

 

 

                


Perfekt båtmotor för fiske.

Tekniska funktioner för utombordaren BF60

NMEA 2000-kompatibel
Trolling control
Power Thrust (BFP 60)
PGM-FI
BLAST
ECOmo
4-takt

Det självklara valet för ett njutbart båtliv 

BF60-modellerna är de första av Hondas utombordare som är NMEA2000-kompatibla. Det innebär att man har möjlighet att koppla upp motorn med kartplotter, ekolod och övrig navigationsutrustning för att få fram båtmotorns aktuella information.

BF60 passar bäst för mindre RIB-båtar, fiske- och fritidsbåtar, medan BFP60 (Power Thrust) är mer lämplig för tyngre båtar.

Utombordsmotorn BF60 kan fås med trollingfunktion vilket innebär att man kan ändra varvtalen med hjälp av en enkel knapptryckning. Perfekt vid fiske!

Bäst i klassen i bränsleekonomi 

Njut av en bättre acceleration, topprestanda och ett fantastiskt kul båtliv, utan att öka bränslekonsumtionen. Motorn är utrustad med ECOmo tekonlogin och ett smart nytt Lean Burn-system, vilket innebär att BF60 är bränslesnål och tystgående. Dessa teknologier och system reducerar bränslekonsumtionen avsevärt, speciellt i marschfart. Den nydesignade, vattenkylda 3-cylindriga båtmotorn ger låg bränsleförbrukning samt tyst och bekväm körning. Bränsleekonomin är oöverträffad under körning vid marschfart som resulterar i upp till 13% lägre förbrukning jämfört med övriga konkurrenter.

Extra kraft vid låga varvtal 

Upplev en liten utombordsmotor med mycket kraft. Som ett komplement till programmerad bränsleinsprutning (PGM-FI), innfattas BF60 av den nya BLAST-teknologin. Det är ett styrsystem som justerar tidpunkten för tändningen avsevärt och optimerar luft/bränsle blandningen för att ge maximalt med kraft med minimal förbrukning av bränsle. En avsevärd förbättring av vridmoment vid låga varvtal.

  • 3-cylindrig för låg vikt och jämn gång
  • Flerports programmerad elektronisk bränsleinsprutning (PGM-FI)
  • BLAST- Boosted LoW Speed för snabb extra kraft vid acceleraration
  • Lean Burn Control med syresensor för optimerad bränsleförbrukning
  • Elektronisk övervakning av oljetryck/övehettning/övervarvning och motorfel för högre pålitlighet
  • 17 amperes laddningskapacitet som täcker alla behov ombord

 

 


 Rekommenderat pris: 89 900,-     Kampanjpris 76 500,-          Kampanjpriset gäller t.o.m 30/9 2016, med reservation för slutförsäljning 
 

 Kontakta Kålviks Varv för ett bra erbjudande.